VII. Dobos-napi gasztronómiai versenyen vettünk részt 2018. február 2.-án a Budapesti Vendéglátóipari és Humán Szakképzési Centrum Dobos C. József Szakképző Iskolájában,
Ebben az évben a verseny témája: a nyúlhús felhasználása a gasztronómiában.
A verseny három kategóriában, csapatversenyként kerül meghirdetésre, de lehetett szakmánként is nevezni:-
Szakács
egy technikai feladatot, 3 adag üdvözlő falatot és 8 adag főételt kellett elkészíteni
Cukrász
tányérdesszertet és Díszmunkát (tortát) kellett elkészíteni
Pincér
díszasztal készítése szabad témában, két különböző fajta limonádé készítése 4-4 főre, és hat főre négyfogásos menü felszolgálása borajánlással volt a feladat.
Amit elértünk:
Cukrász egyéniben első helyezés: Gazsi Alexandra 2/10ca
Szakács különdíj: Szekeres Krisztián, Kovács Márk Botond 3/11szb tanulók