Pót pályaalkalmassági orvosi vizsgálati időpont

Kedves 8. osztályosok, kedves szülők!

Az iskolánkba felvételt nyert tanulók számára, akik valamilyen oknál fogva nem tudtak megjelenni az orvosi alkalmassági vizsgálaton, pót vizsgálati időpontot írunk ki! A vizsgálatra minden tanuló hozza magával kitöltve a mellékletben szereplő adatlapot, valamint a tájékoztatóban felsorolt iratokat!

Időpont: 2024. 06. 11. 9.00 órától 11.00 óráig.

Helye: 1212 Budapest, Petőfi tér 1.

Végleges felvételi rangsor

Kedves Szülők, kedves leendő tanulóink!
A középiskolák a felvételről vagy elutasításról szóló értesítéseket legkésőbb 2024. május 2-ig postázzák a jelentkezőknek és az általános iskoláknak.Közzétesszük az iskolánkba felvételt nyert tanulók listáját. A felvételi Határozatokat tértivevényes levélben is postázzuk. A boríték tartalmazza a Határozaton kívül a beiratkozással kapcsolatos tudnivalókat, valamint az orvosi alkalmassági beutalót is. Kérjük a szülőket, hogy amennyiben a levél nem érkezik meg május 08-áig, abban az esetben vegyék fel titkárságunkkal a kapcsolatot a 06-1-276-4676-os telefonszámon.

Amennyiben a tanuló az általános felvételi eljárás időszakában nem nyert felvételt egy középfokú intézménybe sem, vagy felvételt nyert, de bármilyen okból megváltoztatja döntését úgy – a 2024. május 8. és augusztus 31. között megtartható rendkívüli felvételi eljárás során kérheti felvételét a még betöltetlen férőhelyekre. Erről bővebb információk az Oktatási Hivatal weboldalán.

Gratulálunk a sikeresen felvételt nyert tanulóknak, tanulmányaik folytatásához sok sikert kívánunk!

végleges felvételi rangsor

Igazgatói pályázat

A Budapesti Komplex Szakképzési Centrum a szakképzésről szóló 2019. évi LXXX. törvény 46. § (3) – (4) bekezdése alapján pályázatot hirdet a Budapesti Komplex Szakképzési Centrum Szamos Mátyás Technikum és Szakképző Iskola igazgató (intézményvezető) beosztásának ellátására.

Ideiglenes felvételi lista

Kedves 8. osztályos tanulók!

A felvételi eredményekkel kapcsolatban szeretnénk benneteket néhány dologról tájékoztatni.

A rangsor alapján nem lehet egyértelműen megítélni a felvételi esélyeket.

 A nyolcadikos diákoknak több középiskolába is lehetőségük volt jelentkezni. Jelenleg olyanok is lehetnek első helyeken, akik inkább másik iskolát részesítenek előnyben, és jelentkezési lapjukon nem minket jelöltek első helyen.

A hozzánk felvételizők nagy része iskolánkon belül is több tanulmányi területet jelölt meg. Viszont felvételt csak egy képzésre nyerhetnek, így a többi képzés rangsorában a mögöttük állók automatikusan előrébb fognak lépni.

2024. április 8. és 10. között lehetőség lesz a tanulói adatlapok módosítására. Az ideiglenes rangsor változni fog a módosítási időszak után

ideiglenes felvételi lista